Inschrijven

Datum en locatie

De Collegereeks Logistiek editie najaar 2018 vindt op zes woensdagen plaats: 3 oktober, 10 oktober, 31 oktober, 7 november, 14 november en 20 november | Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, vanaf 15.30 uur bent u welkom voor de ontvangst met koffie/ thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?
Deze collegereeks is bedoeld voor logistiek managers, supply chain managers of managers die logistiek of supply chain taken in hun portefeuille hebben en op zoek zijn naar een stuk verdieping en kennis uitbreiding. Deze collegereeks is ook interessant voor logistiek managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie en voor vakdocenten Logistiek van HBO en universitaire opleidingen.

Deelname tarief Collegereeks
€ 2.195,- per persoon (excl.btw). Schrijft u zich met meerdere personen in van dezelfde organisatie, dan ontvangt u € 100,- korting per persoon. Bent u abonnee van Logistiek magazine? Dan ontvangt u bij één deelname een korting van 15%.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Inschrijven
Schrijf u gemakkelijk in via onderstaand inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks dan rekenen wij 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement). Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de collegereeks dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) in rekening te brengen.

Inschrijfformulier Collegereeks Logistiek Management Najaar

Schrijf u hieronder in voor de Collegereeks Logistiek Management in het najaar van 2018. De standaardprijs voor deze zesdaagse collegereeks is € 2.195,- (excl. BTW).

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.